Over Paul

"Das Wesentliche"

Paul Meijer is eigenaar van 21MM,  fotografie voor en in Noord-Nederland en Duitsland.  Paul is een betrouwbare en aardige fotograaf en kan zich gemakkelijk verplaatsen in de situatie van de klant om hem of haar wens of gedachte goed te kunnen begrijpen. Paul vindt dat het ergens over moet gaan of in het Duits: "Das Wesentliche"


Paul fotografeert in opdracht van overheidsinstellingen en organisaties op het gebied van infrastructuur, sociale zekerheid, architectuur en onderwijs en vele particulieren.
De missie van Paul is beelden maken van de "Unieke Alledaagsheid’ die u doen verbazen. Het gaat hem erom de wereld te tonen zoals deze is, zoals deze zich aan ons voordoet en waar het om gaat in het leven. Dan blijkt dat op zich heel gewone plekken toch bijzonder kunnen zijn en iets kunnen vertellen over de samenleving waarin we leven. Zijn portret foto's maakt hij op een uiterst plezierige en bovenal natuurlijke manier. Foto's waar Paul al zijn ziel en zaligheid in vastlegt en u verrast met het resultaat. 

Zoekt u een fotograaf uit Assen die kan meedenken, ideeën heeft, regie kan voeren, snel kan handelen, een fatsoenlijke prijs vraagt en tegelijk zeer hoge (print-) kwaliteit van de beelden levert, maak dan zsm een afspraak. U zult merken dat de mix van klassieke fotograaf met modern methoden, garant staan voor een plezierige beleving en mooie foto's als eindresultaat. En, mocht u les willen in fotografie: op individueel niveau en in kleine groepen is alles mogelijk om uw enthousiasme nog verder te ontwikkelen!

Tarieven:
Afhankelijk van de soort en omvang van de opdracht wordt een prijs per foto of een uurtarief in rekening gebracht. Voor particulieren is de standaard prijs € 50,- voor een portret- of groepsfoto. De prijs voor een afdruk via een zeer professionele  fotovakcentrale, is afhankelijk van het gewenste formaat en de kwaliteit. B2B gelden andere tarieven en is de hoogste kwaliteit het uitgangspunt. 

Neem ook alvast een kijkje en klik voor dagelijkse foto-updates op Flickr en Twitter!

I

wij zijn ontzettend benaderbaar!

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Flickr Social Icon
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Social Icon

Email: contact@paul-meijer.com 

Phone:  06 14 21 37 63

 

KvK nummer: 55645577
 

Dank U, uw gegevens zijn verzonden!